FIRESTONE Winterhawk 4 255/35R19

FIRESTONE Winterhawk 4 255/35R19

16.140 ден 13.090 ден

Освојте ја зимата со одличните WINTERHAWK 4 зимски пневматици од FIRESTONE. Најновата ламеларна технологија овозможува огромно подобрување во перформансите, безбедноста и издржливоста. WINTERHAWK 4 има одлични карактеристики при управување во зимски услови.

Сезона

Ширина

Висина (профил)

Дијаметар

Сезона

Ширина

Висина (профил)

Дијаметар

Освојте ја зимата со одличните WINTERHAWK 4 зимски пневматици од FIRESTONE. Најновата ламеларна технологија овозможува огромно подобрување во перформансите, безбедноста и издржливоста. WINTERHAWK 4 има одлични карактеристики при управување во зимски услови.