Одберете гуми за Вашето возило

Зошто ттг?

Тим од врвни професионалци, спремни да се соочат со секаков предизвик поврзан со вашиот пневматик. ТТГ е компанија со повеќе од 20 години искуство во сферата на пневматиците. Нашата визија е да осигураме дека секое возило ќе ја има сигурноста што ја обезбедува квалитетниот пневматик и професионалната монтажа.

Основана во 1999 година, ние имаме долгогодишна традиција и апсолутна доминација на пазарот на пневматиците во источниот регион. Причината поради која нашите клиенти продолжуваат да се враќаат кај нас е огромниот асортиман на гуми од најпознатите светски брендови, воедно по најконкурентни цени на пазарот, а услугите поврзани со одржувањето и монтажата на пневматиците се дел од нашиот вулканизерски сервис, опремен со најсовремена и најквалитетна опрема од програмата на Beissbarth Германија. Услугите се вршат од врвни професионалци со долгогодишно искуство по неверојатно ниски цени.

20 години искуство

Професионална услуга

Конкурентни цени

Контакт

+389 32 394 063, +389 71 264 321

Ул. Велко Влаховиќ б.б.

2000, Штип, Р.Македонија