slide-1-tyre

Експерти за секаков вид пневматици

                              Производи

line-vertical
cogwheel

                              Услуги

За нас

Тим од врвни професионалци, спремни да се соочат со секаков предизвик поврзан со вашиот пневматик.

ТТГ е компанија со повеќе од 15 години искуство во сферата на пневматиците. Нашата визија е да осигураме дека секое возило

ќе ја има сигурноста што ја обезбедува квалитетниот пневматик и професионалната монтажа. 

 

Основана во 1999 година, ние имаме долгогодишна традиција и апсолутна доминација на пазарот на пневматиците во источниот регион. Причината поради која нашите клиенти продолжуваат да се враќаат кај нас е огромниот асортиман на гуми од најпознатите светски брендови, воедно по најконкурентни цени на пазарот, а услугите поврзани со одржувањето и монтажата на пневматиците се дел од нашиот вулканизерски сервис, опремен со најсовремена и најквалитетна опрема од програмата на Beissbarth Германија. Услугите се вршат од врвни професионалци со долгогодишно искуство по неверојатно ниски цени.

Контакт

technology (1)

+389 32 394 063

+389 71 264 321

pin (1)

Ул. Велко Влаховиќ б.б.

Штип, Македонија

back

ttgst@t.mk

Име:
Email:
Тема:
Телефон:
Порака:

Новости